Dobrodošli – pročitajte ovo

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #804

  Dobrodošli na naš forum!

  Ovaj forum posvećen je svim stručnjacima u području energetske učinkovitosti, izrade energetskih certifikata, energetskih audita i slično. Ideja je okupiti struku na jednom mjestu te komentirati i usuglasiti se oko važnih i manje važnih pitanja vezanih uz ovo područje. Dodatno mjesto za raspravu, razmjenu iskustava i slično može poslužiti svima nama kako bi se unaprijedilo ova djelatnost.

  Pravila su vrlo važna i vrlo jednostavna.

  1. Molim bez spama, oglasa i nepotrebnih linkova. Za sva pitanja, teme i slično koje nisu pokrivene forumom kontaktirajte administratora s prijedlogom otvaranja novog foruma ili kategorije. Mali smo forum trenutno, no ne znači da ne možemo rasti.
  2. Bez pornografskih, rasističkih, zakonom zabranjenih i ostalih uvredljivih sadržaja (tekstova, slika, videa i ostalog). Tu je nulta stopa tolerancije, svaki takav post se briše, a korisnik blokira od daljnjeg sudjelovanja na forumu.
  3. Budite kolegijalni, cijenimo svako mišljenje, pitanje i odgovor – tu smo da pomognemo jedni drugima.

  Bacite s vremena na vrijeme pogled na pravila. Mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku ako se pojavi netko ili nešto što njima nije predviđeno, a negativno utječe na rad foruma.

  Hvala na sudjelovanju!

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Forum ‘Dobrodošlica i pravila’ je zatvoren za nove teme i odgovore.