energetska obnova zgrada javnog sektora

Informativne radionice u sklopu Poziva Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Energetska obnova zgrada javnog sektoraInformativne radionice organizirane su od strane Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i to za Prijavitelje u sklopu Poziva ‘Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora’.

Namijenjene su Prijaviteljima iz tijela državne vlasti i države uprave, jedinica lokalne (regionalne) samouprave, javnih ustanova ili ustanova, vjerskih zajednica i udruga s javnim ovlastima uređenim posebnim Zakonom – dva predstavnika/zaposlenika po potencijalnom prijavitelju.

Radionice će se održavati u Velikoj dvorani Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, na adresi –  Ulice Republike Austrije 14, 10 000 Zagreb.

Prijaviti se može putem OBRASCA, a liste sudionika biti će objavljene na web stranici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja. Organizator napominju da je broj sudionika ograničen i mole sve zainteresirane da se prijave što prije.

Termine i objavljene liste možete pogledati OVDJE.

 

Izvor: MGIPU