Trebate energetski certifikat? Zatražite više ponuda odjednom!

energetski certfikat zgrada
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

energetski-certifikat-primjerS radom je krenula naša baza energetskih certifikatora. Što to znači za Vas?

Ako tražite ponude za izradu energetskog certifikata vjerojatno ćete zatražiti više od jedne ponude i odabrati najprihvatljiviju, najčešće najjeftiniju. Kako bi Vam olakšali proces traženja najpovoljnije ovlaštene osobe za izradu energetskog certifikata osnovali smo bazu certifikatora, podijeljenih po županijama. Vrlo često, ako se certifikat radi za stan, vikendicu, apartman, kuću, tržišna cijena je takva da se tvrtkama ne isplati prevaljivati stotine kilometara za taj posao. Iz tog razloga naša je baza sortirana prema županijama. Vjerojatnost je da ćete najbolju ponudu dobiti od lokalnog i najbližeg certifikatora, premda to ne mora biti točno. Na Vama je da odaberete kome želite poslati Vaš upit.

Kako poslati upit?

Otvorite našu stranicu “Naruči certifikat” i unesite tražene podatke – Vaši podaci, kontakt informacije i podaci o objektu za koji trebate energetski certifikat. Nakon toga, ispod forme kliknite na ime Vaše županije i okolnih županija ili ostalih željenih županija. Ispod svake ispisat će se podaci o našim partnerima. Označite ovlaštenu tvrtku ili osobu kojoj želite poslati upit stavljanjem kvačice kraj njihovog imena. Klikom na ime tvrtke s desne strane ispisat će se podaci o odabranoj tvrtki, ako želite malo više informacija o njima.

Za slanje upita kliknite na gumb “Pošalji upit!”. Nakon toga Vaš se upit obrađuje i šalje svim tvrtkama koje ste odabrali pa stoga pričekajte nekoliko trenutaka.