Zagrebački energetski tjedan

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ZET

U ponedjeljak, 9. svibnja otvoren je sedmi po redu Zagrebački energetski tjedan. Pod sloganom „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“ pozivaju sve zainteresirane građane i poduzetnike da se pridruže ovom vrijednom događaju. Program ovogodišnjeg energetskog tjedna obuhvatiti će razne konferencije, skupove, seminare, otvorena vrata, predavanja i radionice koje će se baviti energetskim temama i temama vezanim za zaštitu okoliša.

Najveći problem koji je obuhvaća cijeli svijet je globalno zatopljenje koje svakim novim danom biva sve raširenije i uništava svijet kakvog ga sada poznamo. Kako bi se to spriječilo ili barem ublažilo, vrlo je bitno djelovati na lokalnoj i nacionalnoj razini. Na seminarima i predavanjima će se čuti ponešto i o tim temama.

Zagrebački energetski tjedan pruža građanima Republike Hrvatske poduku o očuvanju okoliša i energije, te na koji način ostvariti značajne energetske i financijske uštede. Posjetioci će kroz edukacije saznati ponešto i o smanjenju emisija štetnih plinova.

Grad Zagreb poziva sve zainteresirane da posjete energetski tjedan koji će se održavati sve do 14. svibnja. Sve detalje možete pronaći na njihovoj službenoj stranici: http://www.zagreb-energyweek.info/

Izvor: www.zagreb-energyweek.info/

Foto: http://www.zagreb-energyweek.info/assets/files/2016/zew.pdf